June 11, 2010

minggu yang sangat busy


yes... this week is totally busy week for me... plus bos cuti pulak time2 minggu busy ni, lagi la bertambah busy kan.. bole tak die pegi holiday kat Krabi Island nun? sungguh tidak adil.. yang tinggal me and Yatie terkapai2...:( tapi tak pe la...die tak pernah cuti kot.... asek me and Yatie je cuti. sekali sekala kan... "jgn lupa souvenir ok bos!"

almost everyday aku sampai rumah 9 10 macam tu... buat kerja yang tak siap2.. tapi sekarang dah siap la.. siap keja A, buat keja B pulak... banyak ok. sume kene cepat dan pantas. if tak buat cepat, effect sales growth division nnt kan dah rugi...

weekend ni kena kerja lagi. sebab dateline Monday depan. our company ada participate dalam satu exhibition next week kat KLCC. memang penat. tambah2 bila boss takde. salahkan boss lagi...

sabtu kena keja!!! if tak sempat siap sabtu, ahad kena datang jugak. ni la orang bekerja. kena ada tanggungjawab kat kerja sendiri. even it is not in my job scope, but as a team, i really need to help Yatie since my boss is not around. lagi sekali boss... hahaha...

ok sebenarnya penat nak buat keja ni. otak dah tak bole berpikir. sebab tu tulis blog sementara nak tunggu lunch hour. lepas makan baru sambung buat keja. tu pon kalo tak mengantok la.. kalo mengantok mesti lemau je kan... tambah2 pulak Friday blues ni.. kepala asek ingat weekend je... walaupun weekend kena keje.

ok then. itu saje. takde cite lagi. eh ade.... tapi next entry ye.


0 LoveLoLLipop: