June 15, 2010

Lovely Tunics - June 2010

Lovely tunics... itu name geng kitorang time2 skolah dulu. Tapi zaman dolu2 mane pakai name nih..time masing2 dah masuk U baru pkai name Lovely Tunics nih....

kitorang ada macam reunion la last two weeks... memang aku sangat tak sabar2 nak jumpe diorang ni. Name je ade yg dok KL dekat2, tp nak jumpe tu hampeh mmg susah sangat. So kena buat plan macam ni la baru berkumpul.


act, time jumpe ni sebenarnya nak g makan steamboat je kat Flamming..tp bile dah macam ramai plak overnite umah Ja, aku, te and Ila yg sehelai sepinggang nip on tumpang sekaki. Korang ingat senang ke nak berpisah lepas lame tak jumpe?? Tak bole weh...sepanjang masa asek bercakap je. Sampai naik sakit tekak2 ni tau tak. Tapi takpe, bukannye selalu pon...



gambar adalah berterabur k. Memula meet kat sunway pyramid, then g makan, then g shopping2 sket, ada yg beli spender and baju bajan, hahahaha...ye la kan..kata sehelai sepinggang. Then balik umah ja, g the curve, balik umah balik, sembang2 sampai lebam dalam cahaya samar.


beratur je tido ramai2 macam time skolah2 dolu. Best sangat... no one can replace them.


tgk gambar je la... nak cite confirm sampai bile tak abes sebab mmg banyak kami sembang..


esok nye plak kitorang bangun, breakfast nasi lemak terbaik “telur mata hanya layak untuk manusia2 slim”. Sebab telur mata tak cukup, yg “slim2” je la dapat telur mata. Yg tak berapa “slim” dapat telor rebus. Hehe.... then g ikea, the curve then bersurai. Sedih ok.. isk isk... even satu hari satu malam je jumpe, tapi we had a blast together.












JUST LOVE ALL THE FACES!!!

0 LoveLoLLipop: