June 3, 2010

Monday @ KLIA


hye uollss.... agak lama blog ini menyepi kan... hehehe... kalo lame pon takde masalah kan. sebab macam la belog ni tak pernah diam sunyi semua.. biasa je tu kan??

ni aku nak cite kenapa la belog ni boleh diam sunyi sepi je... sebab yang utama adalah sebab aku cutiiiiii........ nak update kat umah tak dapat la.. sebab kadang2 je online dari rumah pon... slalu nye online kat opis ni ha...

cuti sebab nak gi anta mak si BF pegi umrah... so kita cuti ramai2 ok... pagi2 Isnin tu bangun macam nak g keja jugak awalnye sebab nak g satu tempat ni amek borang... borang ape?? heheheh....ado la..nnt den cito yer... pas amek borang tu terus je gi umah kakak si BF kat Damansara nun sebab mak die kat sane...

sampai2 je dah kena paksa makan..eh paksa ke??? hehehe...pas makan sume dah siap dalam pukul 11.30 pagi camtu kitorang gerak. before gerak tu si BF kena azan dulu kat pintu umah. memang camtu ek?? aku tak tawwwwwwwww.......


sampai2 je KLIA terus mulakan misi mencari. sebab nye kitorang naik laen2 keta. aku naik ngan si BF je. the others macam mak si BF, his kakak, husband, and Su (maid) naik keta lain. ikot pon jalan lain2... merc vs keta si BF memang makan asap je la jawabnye kitorang. nasib baik la KLIA ni takde la susah sangat nak cari2 landmark. cakap je tunggu kaat McD, zassss kami sampai.

sampai2 tengok dah ramai orang dah. ramai ooo orang nak gi umrah nih... macam2 agensi ada. ada beg kaler purple la, hitam kuning la, biru kuning la... sesak jgk la.. nasib i bawak selendang ok. kalo tak sedikit malu la tak bertudung. tu pon dah kena gelak2 ngan si BF. huh!


serius sume gambar2 entry ini adalah dicandid. aku memang takde mood nak tangkap2 gambar time nih...tp bila aku suh si BF begambar ngan mak die tak nak plak kan...

time dah nak masuk, mari semua mulakan sesi2 berpeluk cium bagai... ada jugak orang tu berair mata. huhuhuhu...kesiannnnnnnnn dia kan. "i hope u read this" hahahahaha.... maklumlah tak pernah berenggang lama2 jauh macam ni. harus la die sedih kannn....

act, his mom pegi sana dengan kakak si BF. berdua je la...pegi doblas hari..balik sini ahad minggu depan.. bukan minggu ni tau... depan nnuuu lagi... tapi mak si BF siap pesan macam2 lagi.. hahaha... antaranya...:

- jaga diri baek2....
- jangan gado2....

aik??? mak die tau kitorang gado??? kekekekekeke

ok habis dah sesi bubye2 semua. tunggu kejap then pegi shopping2 sket.. hahaha...kata duty free kan... ada la beli sikit. tak banyak pon...tak banyak tak banyak pon short duit i tau... time ni dah macam pukul 2 lebih macam tu... keluar dari KLIA then otw tu benti kat McD kat highway lepak je kat situ makan and sambil isi borang yang baru amek pagi tadi... ;)


2 LoveLoLLipop:

Miss Dels said...

ehem ehem borang nikah ke? hihi.. :P

MYRAspberry said...

hoi hoi... ssssshhhhhh!!!!!

hahahaha...mane ade la weh... lmbt lagi nk isi borang tu.