June 15, 2010

quick and short update~!


rasanya penat minggu lepas baru nak habis haaa.... the whole last week banyak buat OT. Banyak keja ok. Sabtu ahad pon kena keja. Tp aku keja Sabtu je. Ahad tak bole sebab need to accompany si BF tok amek mak die balik dari umrah.

tapi dalam tak keja hari ahad t upon still penat jugak. Dok dalam keta almost 1 hour nak pegi and balik KLIA lagi dah satu hal. Satu hal lagi masa arrival tu, more than 2 hours kena tunggu untuk dapat luggage and air zam2 ok...

macam tak practical je kena buat passenger kena tunggu lama2 macam tu kan... dah la most of the people yang pergi umrah tu orang2 tua. Kesian la sikit kan.. ada pulak tu aku tgk sorang pakcik tu sorong trolley yang macam berat gila, rasanya sebab roda trolley tu rosak kot so that jadi macam kena tolak berat jee.... tapi takde sorang pon yang tolong pakcik tu.. kami yang tengok dari luar arrival hall tu hanya bole tengok je la.

Even Polis*bantuan bajet macho yang tercongok kat situ pon buat bodo je k...kalo mat2 minah2 saleh lalu rajin pulak ko nak sengih2 layan semua kan... haish... teremo sekejap.

eh eh ni bukan short dah ni kan.. dah macam long dah ni... hope this week bole bersenang2 lenang la kan.. macam dah tak banyak keja je rasa. Kurang la sket stress... last week punya stress sampai rasa nak makan komputer aklu kat ofis tu. Sampai tak tau nak buat keja mana satu dulu sebab semua macam penting je. Banyak jugak la rambut gugur time mandi syampoo tu... haha...

ok then! CUL8R!

0 LoveLoLLipop: