June 11, 2010

Top*Hat Restaurant...


Last Friday, we had a farewell dinner for Saras and Noor. they are leaving the company... so anak big bos buat makan2 kat Top*Hat. sila imagine kat restoran tu ada topi besar ke ok...

sume pegi sendiri2 since dinner start at 6.30pm after keja... dah sampai Jalab St0n0r tu bole plak terlepas pandang. terus kena pusing satu kali lagi keliling KLCC tu ha..dengan jem tak sudah2 tu... haish! KL KL....

tapi bila sampai2, terus hampa. takde satu pon topi. tapi kenapa name kedai tu macam tu kan. but the interior was damn good ok... tak macam feeling2 restaurant langsung la..

sampai ke dalam2 toilet cantik ko... habis dalam toilet pon aku amek gambar... gambar bawah ni adalah toilet ok... ade satu cite kelakar la jugak. not to say kelakar la. tp lawak... u know what. aku bole cas hp dalam restaurant nih.. bateri dah mmg mati terus dah... dah la otw balik nnt nak amek si BF yg sampai dr melaka, camne. nak tak nak terpaksa tanya diorang nak cas. aku bawak la charger kan...



ok ini Sa*ras and We*chard... Noor tak dapat datang sebab ade family matter. so kitorang celebrate Sa*ras je la yang nak blah.. hahaha...bunyik celebrate macam happy je kan die nak blah...

oh yes! you should try the dessert there. superrr sedap!

0 LoveLoLLipop: