September 27, 2010

corat coret weekend raya yang ke-3


mmm... nothing much pon... eh eh tapi rasa macam banyak jugak. sebab penat dia rasa macam ada anak kecik 5 orang...sorang merengek nak susu, sorang nak dukung, sorang nak tido dalam buai.. huhu.....aku cakap macam je eh... maaaaaa-cam. tak pernah la algi aku ni ada anak...

cerita pertama. ok first sekali nak cerita kerja yang menimbun banyak...actually bukan la banyak sangat pon. tapi ini adalah satu kerja yang tak siap2. lepas aku buat macam ni, boss suruh buat macam ni. lepas tu dia tukar pikiran nak macam tu pulak. then macam nun pulak... actually aku rasa mula2 dia pon tak tau apa yang dia nak... pastu nk menyusahkan aku buat banyaaaaaaak kali. haish...

since last Friday lagi aku dibelenggu kes ni... dan aku memang dah agak akan terbawa ke hari isnin yang sememangnya aku tak suka dan bertambah2 la ketidak-adaan mood aku di pagi Isnin... nasib baik la ada iponnn... hehehe...

cerita no 2. my BB rosak...!!! tension je baru 2 bulan kot beli... hmm...geram2 takleh tekan menatang satu hapa pon...on off la lapan juta kali dia dok macam tu jugak. last2 i fedap, cabut bateri campak masuk dalam handbag. ok tipu la kan campak, aku letak elok2 dia kat compartment kat tepi beg tu tapi belah dalam la...
dan terbanglah dia kembali ke L0wyat Plaza untuk direpair bersama-sama warranty nya..... tapi bila pikir2 balik, aku rasa berihitam tu kena virus la...huhuhu

cerita no 3. oleh kerana hp lama aku si BF pakai, and now dia dah pakai 2 simcard, niat aku nak amek hp lama aku nk guna buat sementara waktu ni tak rasa macam tercapai. sebab dua2 no yang si BF guna ni penting. taaaapppiiii aku nak pakai apa kan.. gila ke taknak guna hp nak tunggu sampai Berihitam aku siap??? tak sanggop! i kenot live without my hp... not BB, hp.... hp apa pon ok asal hp.

puas aku tanya budak2 opis aku suma. suma takde. tsk tsk sedih... T_T

tapi dengan kemengadaan dan kegedikkan aku berjaya, aku berjaya meraih simpati si BF dengan dia memberikan aku guna salah satu hp dia.. terpaksa la dia main tukar2 simcard kan... kesian dia... and he lend me his iphoneeee.... weehuuu!!! suke*suke*sambil*lompat*lompat.

aku dah memang lama dah tunggu dia offer "u guna la dulu iponn ni??" sebab aku memang jatuh cinta dgn iponn dah. itu pon lepas dah guna BB baru rasa nak bercinta dgn iponn, kalo tak, mesti aku dah beli iponn instead of Berihitam itu... dapat pinjam pun jadi la kan.... aku nak pakai BB pun tercungap2 mintak belas ihsan sana sini korek duit sana sini.. haha... ini kan pulak iponnn... makan la kau iponn tu sampai kenyang kot sebab nnt nak makan nasik takde duit. :LOL:

cerita no 4. jalan2 raya weekend?? hmmm....itu nanti la... sebab nak letak2 gambar lagi... ;)


1 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

weekend ni ade hal ker.. kalu x nk jemput jalan beraya kat umah maksu... ade wat open house skit.. mkn ala kadar... :D