September 21, 2010

pelita & bunga api di hati...


eh eh salah...di malam raya... apa di hati pulak... panas hati i nnt tau ada pelita and bunga api segala....


biasa la kat kampung kan main malam2 raya ni konfirm best. cer ko main kat Ipoh tengok, feel die tak sama oo macam main ramai2 kat kampung ok...


kami adalah main bunga api n mercun malam raya itu... aku takde la main sangat pon, just tengok2 je la...usik sana sikit. usik budak itu ini sket....


tapi kan time kecik2 dulu memang aku champion main bunga api n mercun2 nih... hebat tau aku...selagi tak pedih2 or kena bahang api ke kan, jangan harap la nak stop... rindunya zaman kanak2.... ;)


last but not least! ini dinamakan sesi menyelit di mana2 dan menggediks... hahahaha...



0 LoveLoLLipop: