September 1, 2010

went back to Ipoh


oh Isnin aku halfday saje... then balik Ipoh... at last dapat juga lepaskan homesick... huhu... berjaya buka puasa with family tercinta...

bising2 kelam kabut masa nak berbuka sebab before tu kami semua keluar... then balik rumah pon dah nak dekat2 berbuka. sempat juga singgah bazaar kejap tapau apa yang patut. semua dalam keadaan yang sangat pantas ditambah dengan hujan yang seakan2 agak lebat. phewwww!

makan dengan family mmg membuak2 selera. we had ayam percik, ayam masak lemak, ikan keli sambal, ikan keli bakar, ikan pekasam, kerabu mangga ipoh yang memang aku rindui, roti john, kuih tepung pelita 12 ketul, air 2 3 jenis... oh syurga!

tapi bila nak naik bas balik KL balik dah tak heaven... tsk tsk... T_T


diakhiri dengan gambar me and adik kat stesen bas.... sebenarnya banyak lagi, tapi malas nk transfer. ni pon pakai mobile upload..


0 LoveLoLLipop: