September 3, 2010

saya? racist??

korang ingat tak ada satu entry ni aku buat sebab aku nak ter-langgar orang sebelum sampai ofis... kalo tak ingat sila refer sini...

lepas tu kan, baru semalam aku dapat satu komen ni tulis "u r bloody racist bitc*"... aku takde la rasa apa2 pon.. marah ke sedih ke apa kan... tapi si anon yang comment tu tak boleh pikir ke kenapa aku tulis macam tu kat dalam entry tu...

ini hanya lah untuk menyatakan pendapat aku je k... bukan sebab nak melawan si anon ni pon... just nak cakap apa aku rasa. betol or salah hak masing2.

tengok la aku reply apa kat anon ni... lemah lembut baik budi pekerti lagi aku tulis...memang tak rasa nak marah pon...



kalo aku racist kan, takde la aku nk keja dengan non malay, kawan dengan non malay. haish... refer je la kat gambar tu. dah cukup menggambarkan kenapa aku jadi macam tu....

btw, tq si Anon kerana rajin jugak nak baca entry2 aku walaupun aku ni ko kata racist kan... ;)

dah dah cukup malas aku nk pikir lagi pasal si anon ni... buat rosak mood je even aku sikit pon tak marah or sakit hati or apa apa la.... kita pikir pasal nak berbuka kat Cititel petang ni lagi bagus. tee heee....


1 LoveLoLLipop:

MisZ DeAnNa said...

alaaa biasa la tu anon2 ni brani komen tah hape tapi pengecot..

x brani nak letak link sndri..

huhu..

lantak dorang la kan at least u tau dier sukeeeeee baca ur blog..

hihihi