September 20, 2010

RAYA update


RAYA! its all about food, family, relatives, new things, duit raya, baju raya, kuih raya, kasut raya, dan semua2 yang ada raya2 termasuk lebuh raya... tee hee... ;)

oh tak kelakar...

malas nak update day by day, so update sekaligus je semua. ingtkan semalam nak la buat autopublish banyak2 kan, tapi teiba takde idea, so tu yang jadi satu je entry tu... raya tahun ini di kampung mama, KEDAH. while papa tak dapat cuti. so pagi raya pertama papa takde, petang baru dia sampai kampung from Ipoh. raya second tengahari nye dah balik Ipoh balik. so lihat saja la gambar dan ga,bar dan gambar lagi ok.

me with my supe duper lovely mama!

see...ini baru sebahagian yang ada kat atas meja makan tau.. 11 jenis kuih raya! pengsan!


sesi mengisi duit raya dalam sampul pada malam raya. nampak sangat gambar dah tunggang terbalik tak tau and malas nak susun2.

gambar anak-anak, ibu-ibu anak, dan nenek kepada anak-anak itu merangkap ibu kepada ibu-ibu anak. paham???

ma beloved parents... papa baru sampai from Ipoh. around 5.00pm macam tu. sedih tak eh rasanya nanti kalo aku keja gomen n tak dapat cuti raya n kena raya sorang2 kat perantauan??

jom jalan2 raya... hahaha kering idea nak update.

dan raya jugak pasal solek2 cantik2 dandan rambut segala.

juga pasal sesi beramah tamah mesra dengan sepupu sepapat. bergurau senda gelak2 nangis2 merajuk2 bagi budak2 kecik la...dah besar macam aku ni takde sape nak melayan nye...

itu saja my raya.... but its fabulous! great! ok bye malas!





0 LoveLoLLipop: