September 13, 2010

Salam Syawal (sticky post)


dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat menyambut lebaran yang bakal menjelang ini dengan penuh hikmat dan kebahagian di samping insan-insan tersayang... tiada yang lebih indah selain menyambut Syawal dengan insan yang kita sayang terutamanya keluarga masing2.


ku ingin juga memohong seribu kemaafan andai ada tersalah cakap, tersasul bicara, terguris hati, apa2 saja perbuatan yang mampu mengguris hati sesiapa dalam penulisan blog ini mahupun secara verbally. ku bukan manusia yang sempurna, memang aku ada buat salah. sekali lagi, maaf di pohon dengan ikhlas dari dasar hati.


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN


buat family tersayang, sanak saudara, kekasih hati, rakan taulan yang mengenali diri ini, yang tidak mengenali ku juga, rakan2 cyber, rakan2 blod dan sesiapa saja mengenali diri ni... Semoga Syawal ini membawa keceriaan kepada semua.

balik kampung, drive hati2. biar lambat asalkan selamat. ingat, orang yang kita sayang menanti kepulangan kita untuk menyambut hari mulia. doakan perjalanan aku juga ok...

gambar adalah gambar tahun lepas yang aku hantar kat Bingkisan Salam Syawal kat redmummy.com... gambar tahun ni malas nak godek2 cari letak gambar baru. so pakai gambar taun lepas je.2 LoveLoLLipop:

lAl said...

Selamat hari raya untuk hg n family... Moga bergembira di hari raya tanpa lupa untuk bersyukur padaNYA....insyaallah

Amni said...

selamat hari raya aidilfitri~