September 3, 2010

kenapa tah???


kenapa tah mood nak update belog terus hilang macam takde pape berlaku... padahal banyak je benda boleh diupdate nye....

maybe sebab banyak keja kot...tah la macam tak berenti2 pulak keja yang ada.... ber"fb" pon tak sempat.. sempat blog walking mana2 blog yang aku follow je..tu pon skip2 baca....

adakah ini simptom orang yang dah meningkat umor?? oh tidak! adakah aku telah menjadi sangat obses terhadap keja aku???

bosaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn..... T_T


3 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

jadi x nk dtg berbuka pose umah maksu ahad nih... mangga dah ade tuk cicah nnt... hehhee...

MYRAspberry said...

insyaAllah jadi...tapi da datang sorang je la...sebab tasya tak jadi datang...

pls pls bagi direction sekali lagi.. hahahaaha...

aritu dah bg kan tapi tak tau kat entry mana...huhu..malas nak godek2.

$ue @nim said...

ohohoho.. ye ke.. kalu gtu, ajak la sape2 dtg sesama.. ajak si bf pn x pe kalu dia sudi.... wat teman... ni maksu bg skali lagi direction... lain kali x nk bg dah.. hehehe...

ikut federal hiway smpi tol batu 3, amik simpang belah kiri.. hala ker stadium shah alam. dah amik susur kiri, amik trafik light n belok kanan... tu jalan nk ke stadium shah alam la.. tp jgn plak gi stadium... nnt terussss je... smpi jupe shell belah kiri... depan shell skit tu ade trafic light.... kat situ dah ade signboard tudm(belok kanan).. tapi nk senang, da terus lagi.. nnt ade jupe susur ke bukit jelutong.. jgn masuk susur tu... masuk susur kiri depan dia skit... kalu da masuk susur kiri tu, kompem dah ade signboard tudm.. kalu x jupe signboard tudm, cari signboard ttdi jaya. nnt da akan nmpk bomba dan penyelamat kat trafik light simpang 4... amik kanan... kat situ kompem da dah nmpk signboard TUDM SUBANG walaupn x pakai spek.. hehehe... smpi call or sms.. nnt maksu gi amik kat gate.. kalu da masuk camtu jer, kena tinggal ic nnt...

pjg lebar xplen tuh... :D