September 29, 2010

Juling Birthday Celebration


Juling ni kawan si BF... dah lama la kira aku pun berkawan dengan dia..... actually birthday dia ni jatuh time ari raya aritu. so semua kawan2 balik kampung kan, memang die tak celebrate la kot... kesiannnn...

so lepas semua kawan2 dah balik dari cuti, kita kasi celebrate la macam tahun lepas... ini pun bila tah yang pasti bukan baru2 ini... kakakakaka... kenampakan kemalasan updatean....

BF - Topet - Juling - Amy


macam biasa la kan. kita kasi suprise and nyanyi lagu beday to u dia... buat dekat karaoke imbi je... puas hati bilik besar ramai bole masuk kan...

muka happy birthday boy.


nyanyi2 ada la dekat 3 4 jam naik penat... bukan penat nyanyi, penat tunggu giliran.. akaakakaka...ramai katanye kan..so kena beratur la nak nyanyi pon kan... apa nak buat. hidup kena bersabar dan bekerjasama. apekah???

diakhiri dengan cik puan belog bersama BF nya... yang.... perasan "mesti orang cakap i kiyut dan comel kan?"

sukahati la malas nak layan asalkan anda gembira ok BF.

4 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

jmpt dtg umah sabtu ni.. maksu wat makan2 skit.. esok maksu raya...sabtu ayahsu plak raya.. majlis raya la tuh

MYRAspberry said...

ooo...ok2...pukul berapa??? nnt da datang...

$ue @nim said...

dtg la kol brape pn... tapi maksu bgtau kwn2 kol2 br start.. kalu nk dtg tlg, dtg la awl... lagi bagus.. hehehe

MYRAspberry said...

ehehehe...ok2... nnt da bgtau da datang pukul berapa.