September 20, 2010

raya ke halloween nih?


sebenarnya, aku minggu lepas lagi dah start keja. dah boleh update2 la kiranya... tapi maklum saja la kan... dok kat rumah cengal pon still mood raya walaupon takde family. nak bukak laptop apatah lagi. super malas la weyyy... baek aku tengok cerita raya kat tv kan...

tapi apasal eh tahun ni semua cerita kat tv banyak cerita hantu? kau ingat kita sambut halloween ke weh? bodoh betul... daripada mood aku nak tengok cerita raya melayu yang sedih2 ke gumbira ke hapa kan, terus aku tukar american's next top model.. wahahahhahaha... siap marathon lagi... lantak la. ni sume cerita hantu yang tak berapa nak digemari sangat itu la punya pasaaaalllllll.

cite hantu tengok ramai2 syiookkkk ar tambah2 kat kampung kan ngan makcik2 budak2 kecik siap bole usik2 diorang kan... cer ko tengok dengan 2 3 orang yang semua nya memang keturunan bangsa penakut tengah2 malam dok ketuk pintu bilik aku nak masuk tido satu selimut dengan aku dalam bilik aku? tak ke goyangggggggggggg tu???

dengan kawasan condo aku yang macam hareeeemmmm sejak dua menjak ni banyak cerita hantu dijaja.. memang TAK LAH aku nak tengok kan.. terima kasih daun keladi je la...

kepada semua stesen tv, baek TV-3, mahupun C!TRA, WARNA ke, RIA ke, PRIMA ke.... tolong review2 sket sebelom korang tayang cerita yang korang nak tayang tu sebelom aku buat report.

2 LoveLoLLipop:

Daffodil D said...

Setuju2. drama unsur raya dah takde dah. dulu astro(104/105) rajin gak tayang pasal raya nih. skrg banyak cte hantu yg tah pape. sengal je. hu hu



ps : selamat hari rayer! :)

MYRAspberry said...

kannnnn.... unsur2 raya semua dah hilang... pada-pada la nak tayang movie pon kan...kami bukan nak tengok movie sgt. kami nak tgk drama raya!

selamat hari raya juge..