August 25, 2010

Mood terkejut...


pagi2 tengah on the way pegi office dah ada orang rosakkan mood. actually bukan rosakkan mood la, terkejut kan mood aku ni ha...

ada motor melintas selow selow depan aku tatkala dia dah nampak aku nak lalu lama dah.... WTHorse????

mula mula aku ingat yang dia tak akan melintas la... sebab time aku menghampiri dia, dia diam je lagi. tup tup bila aku dah dekat sangaaattt dah baru dia lintas depan aku.... kalo lintas laju2 takpa, ni tak! slowwwwwwwwwwww nak mati...

dah aku kena emergency break.. siap horn panjanggggggggggggg lagi... dia pulak bole pandang aku dengan jelingan tajam buat muka marah. "hey!! kau yang salah ok! nasib aku tak langgar kau tadi tak... kalo aku langgar dengan mata mata kau tu takleh nak jeling aku..."

dasar bangsa kap lam ya nga memang macam ni kan????


5 LoveLoLLipop:

aisyah said...

i hate kaf lam ye nge. memang dorang bajet bagus pada benda yang bodoh macam tu. hahaha.

MYRAspberry said...

agak la kannnnnn... i hate them too!!!

Anonymous said...

u r bloody racist, bitc*

Anonymous said...

racist bitc**s

MYRAspberry said...

racist kah saya??? dah mmg itu kenyataan...
kalo saya racist buat apa saya kerja dengan company bukan melayu. buat apa saya kawan dengan orang2 yang bukan melayu.

cuma sesetengah golongan ni aje yang buat mereka dicerca tu pon disebab kan perangai mereka sendiri jugak... bukan sebab orang lain.

baikkan anda memanggil orang lain bitch?? pengecut jugak ye guna anon...

nice to meet u here.... ;)