July 10, 2012

Alhamdulillah...


aku lulus ujian CAC Kastam bulan April aritu...
Alhamdulillah... rezeki baby dalam perot ni kot...
just tinggal 1 stage je lagi after this which is interview. kalo tak salah aku la....


punya la lama nak tunggu result ni keluar.
bila dah boleh check tadi, debor2 lak nak masukkan no ic sendiri..
dah key in no ic, tak sanggup nak tekan hantar.
suruh hubs yang tolong klik kan.

Alhamdulillah lagi sekali.

diakhiri dengan ucapan tahniah peluk cium dari suami tercinta depan pc. ehhhhhhh!



0 LoveLoLLipop: