July 22, 2012

Khamis lepas ku cuti...


cuti pun ala2 EL sebenarnye... sbb MIL ada minor surgeri kat HUKM.
hubs pulak takut tak sempat sebab dia kena kerja jugak petang tu. 
dia lagi la cuti since isnin selasa rabu kot. bawak pegi check apa semua.
so Khamis tu kena buat minor surgeri. MINOR je la ok...

ape benda tak tahu la kan yang minor tu. 
surgeri apa pun tak payah la aku bagitau kat sini...
surgeri nye kejap je, tapi sebab MINOR kan, kau kena tunggu turn la jugak.

eh, perut i nampak kempis

berkicap jugak la nak tunggu.. nasib baik tempat tunggu best and selesa sejuk semua.
aku memang sarung tshirt je. plus spec. tak kuasa nk ber-lens2 bagai.

ni haaa hubs lagi selamba baring kat situ tido.
nasib area kitorang tunggu tu takde orang sangat.. so senang lenang la dia baring celah tu.

sampai hospital pukul 8.15am macam tu...
habes nye dekat2 pukul 1.... dengan lapar nye tuhan saje tau.
aku makan kaya ball je kot 10 bijik pagi tu. mana cukup 10 bijikkkkkkk!!!!
me want more ok. tapi sebab hubs tak nak pegi beli lagi, dan aku confirm2 la lagi malas nak jalan jauh2, abaikan je la niat di hati tu.



time ni dah nak balik dah... tunggu nak amek next appointment and ubat je kot.
MIL boleh balik rumah. tapi kena jaga la... so kami bawak balik kajang je umah kitorang.
xde la nak ulang alik ulang alik kg pandan nnt.

next week bole bukak jahitan. hoefully semua ok la..
ni pun MIL cakap sakit2 n ada darah2 lagi kat tempat jahit tu...
me so scared la bab2 jahit darah2 ni...




0 LoveLoLLipop: