July 24, 2012

Excited - 3D 4D scan...


siapa tak excited kan anak pertama... tambah2 dah 6 bulan dia dok dalam perut ni.
sekali sekala nak jugak intai2 dia gerak2 buat apa kat dalam nun...

bila dapat je green light from mr hubs, terus bukak website bayi-ibu.com buat appointment.
kitorang buat hari sabtu first day puasa tu... jalan adalah smooth saje nk menghala ke ampang tu.
nak sampai ke klinik tu je macam jem sikit. tapi sikit je la...

jezz was so friendly and know how to pujuk baby buat itu ini..
sbb tangan baby time scan ni banyak kali asek la tutup mulut dia..
susah nak snap best pic. pastu pulak, punyaaaaaa la aktif gerak sana sini.
kejap2 gerak kejap2 gerak.

tapi takpe, as long as die happy and sihat kat dalam tu dah ok dah.
kesihatan berat panjang semua ikot week yg sepatutnya. not too big not too small.
dah 700g dah berat nye... sex gender pun dah confirm 100% dah. :))


korang layan gambar kaki dia je la eh aci tak??? ;p





1 LoveLoLLipop:

Zie Madini said...

Zie lak teringin giler nk buat 3D scan taw. tp tak mampu coz kat kuching ni price for 3D scan adlaha RM200..uwaaa! bapak giler mahal.

jeles sey tgk...huhu