July 11, 2012

Karnival Keluarga 1 KDN


Sabtu lepas hubs ada Karnival keluarga 1 KDN kat Maktab Penjara Kajang.
Sekangkang kera je dari rumah aku penjara tu.
So agensi2 jabtan2 yang under KDN semua terlibat.

Ada hari keluarga, sukan, and barbeku. Dapat agak tak aku pegi ke tak?
aku dah semestinya la tak pegi siang tu... memang harapan tinggal harapan la aku nak pegi.
Barbeku je la nampak muka aku... hehe...


hubs kena pegi office dia dulu and datang penjara kajang tu naik bas.
sebab diorang ada perasmian bagai pagi tu. 
and ada karnival sukan jugak kan. so kena awal la....
aku dok berdengkur lagi time dia pegi nih... ;p



hubs masuk acara menembak okkkkkk... believe it or not? believe it....
dalam group dapat no 1. dah campur2 ngan team lain sume total up dapat tempat ke-4.
jadi la dari takde tempat kan... tu pun bukannya berlatih apa..
tau2 masuk menembak terus je.

 tengok tu laki ku... gaya harus ada ok!

aku time ni sebok kemas rumah baru laki ku balik...
malam pukul 8 terus g majlis barbeku makan2 semua.
tapi harap maklum takde gambar.
sebab aku adalah sangat malas nak pegi pun sebenarnya. tp bab makan rajin je...

rambang mata okkkk sebab diorang buat macam gerai2 tu...
tp bukan gerai la sebab besar sangat.
satu agensi/jabatan satu khemah.
so ada sate, laksa, ikan bakar, ayam bakar, kambing golek 5 6 7 ekor, mee rebus, mee jawa, char kuey tiaw, nasi goreng bihun goreng, sata, otak-otak, etc...
banyak-banyak...sumpah banyak gila. 
buffet durian pun ada. haaaa amek kau sorang angkut sebijik!

belum pukul 10 lagi aku dah cabut balik.
kata rumah dekat gila je kan. memang tak la aku nak tunggu lama2.




0 LoveLoLLipop: