July 16, 2012

Bajet Artis letteww.....


ini adalah entry nak bercerita pasal hari ahad lepas.
dua2 laki bini dok sok sek sok sek macam nak demam dah. dengan hidung berair bagai.
sampai satu masa tu hubs cakap, jom keluar la. dok rumah macam nak sakit je.

dah keluar takpe lagi... melantak macam nak gila pulak.
keluar petang, makan pizza hut yang baru tu steak steak apa tu kan.
dah malam pulak kita pekena seafood kat jalan alor lagi.
imagine je la macamana perut tu membesar dengan jaya nya.
tapi aku takpe ade reason.
bak kata officemate "now you can hide ur tummy fat" - sebab mmg perut besar pun kan.

sorry takde gambar semuanya. :|

opssss! excuse the blog owner.


sebenarnya bukan nak cerita apa sangat pun...
just nak bagitau kepayahan aku nak amek gambar dengan mr.hubs.
susah betoi weyyy kalo tak kena dengan mood bergambar dia.
dia kena sampai mood dia baru ok ajak bergambar.

nampak sangat macam aku yang terhegeh2. (read: padahal memang betul pun)
bhahahahahahaha.....




you see!




T_________T

ok memang aku je la yang terhegeh-hegeh itu.




0 LoveLoLLipop: