July 18, 2012

Tak free sangat nak update

Tajuk dah explain semuanya. Semalam aku x free sangat nak buat entry.
Sbb nye balik keje pun beli makanan kat pasar malam je.
Tak masak pun. Sampai rumah makan2 online baca blog kejap.
Pastu studyyyyyy!

Study untuk interview kastam tu la.
Memang I'm looking forward and memang letak harapan la.
Tu yang macam nak struggle untuk dapatkan jawatan tu.
Dulu kemain senang kan nak masuk gomen ni. Sekarang.... Hamek kau susah gila.
Berapa stage nak kena lalu. Ni final stage rasa if tak lepas macam sayang (read: rugi) pulak.

So! Chaiyok! Gambate!

Oh yes! Semalam hubs dah bagi green light buat 3D 4D scan.
Terus cepat2 bukak website bayi-ibu.com buat appointment sabtu ni.
Dah dapat confirmation dah pun. Can't wait!!!
Bole pulak lepas booking slot appointment tu, tido malam tu termimpi2 ko buat scan tu.
Hahahahahahaha... Typical mira.


~Till then~



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 LoveLoLLipop:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

seronok menanti orang baru..