July 30, 2012

Hari pertama tanpa....


sejak puasa ni, ini lah hari pertama berbuka tanpa nasi.

makan kuey tiau goreng. homemade. terbanyak taugeh sikit.
nasib baik sedap + kenyang kenyang sama macam kenyang nasi.

selama ni memang tak pernah tak makan nasi.
asal berbuke je nasi asal berbuke je nasi.
kau letak la roti john sepuluh bungkus ke, murtabak lapan keping ke, chicken chop ke, kalo ada nasik kat situ, memang aku tuju nasi dulu.


Alhamdulillah.
lepas ni boleh la try masak untuk sahur pulak nanti.

ini adalah menu berbuka pada hari Jumaat ye.
sekian wasalam.
eh tu ke ko update mira???




0 LoveLoLLipop: