July 15, 2012

Menjadi Amalan...


sekarang aku ada habit baru... bukan habit sangat la. just for the sake of my baby...

baca asmaul-husna and buat sudoku.
mostly memang aku akan buat time malam bila dah landing2 nak tido tu la.
aku baca asmaul-husna tu sekali pasang yang dalam galaxy tab punya. 
well baru ada rythm and alun2an sikit kan.
sudoku pulak asal ade time rajin je memang aku buat even kat opis pun.
tu yang nampak kadang2 macam aku busyyyy je buat kerja. padahalllllll......



buku sudoku tu dah agak lama beli.
just kadang rajin kadang malas tu yang tak terbuat2 tu.
sekarang ni je baru rajin sehari sampai 10 puzzle boleh buat.

hope this effort boleh menjana otak baby dalam perut la kan...
kita hanya merancang dan berusaha, Allah yang menentukan.
Amin.



0 LoveLoLLipop: