July 23, 2012

bebel temuduga


ingat tak entry ini? kalo tak ingat pi terjah balik...

ahad semalam adalah turn aku interview untuk jawatan ni la. tu yang kena sakan study tu.
tapi being me mesti ada last minit tudy n study rilex2 je.
tapi niat hati mmg berharap betul dengan jawatan tu...
mira just being mira.

hari yang dinanti telah tiba. (ceyyyy)
hubs hantar and tunggu sampai habis interview. diiringi restu suami tercinta of course.

dalam bilik E, nombor 6.
pukul 1045am jugak la baru masuk tunggu since pukul 8.
sorang estimate dalam 25-30 minit. yang first tu siap sampai 40 minit kot.
yang lain2 dah cuak lebih sebab lama sangat.
agaknya dah lama2 interviewer tu pun dah makin tak larat nak tanya banyak2 soalan, tu yg jadi 30 minit pulak lepas2 tu.

everything goes smoothly. tapi ada satu soalan kantoi teruk kaw kaw punya la..
VISI. failed! aku jawab berprestij, tapi sepatutnya bertaraf dunia.
pegawai interviewer tu dah 2 kali bagi can suh aku pikir and jawab betul2 balik.
harap2 takde la tolak sampai 10 markah untuk soalan tu.

ada rezeki, ada la. insyaAllah.
sekarang doa dan tawakkal je la. semua dah selesai.




0 LoveLoLLipop: