July 3, 2012

EURO2012 Final

Semua tau kan ahad ritu ada EURO Final. Pitams sape tak tau...
Aku memang dah sokong spain dari mula lagi.
Memang tengok game Espana tu je... game lain tak tengok punggg...
So dah final, kena plak team laki bini fight.
Harus la tengok. kat luar lagi.
tak sedar diri ni esok (Read: Isnin) nak keje.
tapi mentally physically kena prepare. pukul 1030 malam aku dah tido.
pukul 1 pagi lak dah bising dah hubs kejut aku taknak bangun...
nak ke KL, so kena gerak awal jugak even dah reserve kan seat kat port tu...
kitorang tengok kat restoran Al-Andalus. Jalan Tun Razak sana...
kedai Arab, so makanan pun arob arob ye semua. nasib baek sedap.
*eh tetibe cerita makanan pulak*

eh aku pelik kenapa time ni perut tak nampak. padahal gambar sebelum ni (tak letak) gemok gila kot.


ni la laki bini yang dok fight team tu.
hubs memang dari mula jugak sokong Italy. so memang musuh disitu ye...
laki tak laki. Espana tetap vs Italia.
dapat port cantek, depan tv 60 70 inchi rasanya. clear takde sape halang.
bukan screen projector so kira clear sangattttt la...

sampai2 je lepak2 sembang2 dulu. sejam lebih gak la menganga je kat situ nak tunggu game start.
dah la ramai kawan2 kitorang sokong Italy. aku dah macam cuak 'eh sikitnye sokong spain'
sikit2 pun menang apa kennnnnnn.....

gol first tak bole duduk tenang lagi.
masuk second gol aku dah bole ejek2 italy dah.
siap suruh2 hubs gi tido dalam kereta dulu sebab dah confirm2 akan kalah...
bhahahahahaha padan muka.. tu la sape suh sokong Italy sangat....


muka orang tengah menenangkan diri sebab dia dah dapat rasa Italy akan kalah teruk malam tu.


berbaloi2 la tido awal, bangun kul 1, tido balik kul 5, bangun balik kul 6.30pagi gigih pegi kerja semua sebab Sepanyol menang. MENANG BESAR pulak tu ok.
drive gi keje cam rasa nak makan orang sebab mengantuk sangat.
sampai je opis terus beli nescafe kaw punye, segar sampai ke petang haaa....


akhir kata, Chicken Kebab and fresh fruit juice kedai tu tersangatttttttttttttttttt la sedappppppnya... ehhhhhh!



0 LoveLoLLipop: