April 17, 2009

breakfast at McD


title entry pon dah menyatakan aku wat aktiviti yang kurang sehat...
breakfast at McD di kala aku ingin berdiet...
si BF sungguh x menyupport aku tuk berdiet di kala die tgh banyak duit. 
*duit die, bkn duit aku..aku tumpang je ;)*
kami pergi ke McD di highway KL-SEREMBAN kat sg.besi tu..
si BF nak anta aku ke UKM, manakala die terus ke Melaka.

me had a set of sausage mc muffin with a cup of tea
si BF had a set or BIG Breakfast with coke.

aku x taw la penyakit ape si BF ni ade... 
pagi petang malam subuh senja sejuk panas hujan ribut tetap nak minum ais..
cam xde perasaan je kot subuh2 pagi2 buta pukul 6 mintak coke..


p/s: aku x tau kenapa aku suka sangat2 hash brown tu..
hari2 aku makan tu aje sepuluh dua ploh kali pon xpe.
ok. tipu la kalo hari2 makan x jemu. tp mmg aku suka sangat sama itu!


2 LoveLoLLipop:

NUke_Rude said...

ok la tu mintak coke pepagi buta..

member aku sorg tu, time bekfes mintak choc sundae. 2 pulak tu. ape kes?

LimeLoLLipop said...

eh eh....
jgn2 kawan ko tu bf aku x?
hahahaha..sbb semalam time bfast tu pon die ade mintak eskrem gak..
lupe nak story je..