April 22, 2009

selesai satu paper



aku x berapa gembira sangat..
sebab paper siang td x berapa nak boleh jawab..
bukan sebab aku x bace...
tp sebab aku lupe..
makan semut banyak sangat la kot...
soalan die mmg dah macam penah je lecturer tu bagi..
sebab soalan tutor...
tapi tu la, aku lupe... lupe nak jawab camne..
byk sgt law, dah tunggan terbalik dah aku jawab pon..
yang pasti, aku hanya berserah je la..
and x happy sangat sbb da lepas exam ni..
takut fail.. ;(

tsk....tsk....



0 LoveLoLLipop: