April 10, 2009

tak sabar nak tgk Spongebob


korang tau kan maksud Spongebob aku tu??
bkn Spongebob btol pon, tapi kek bentuk spongebob macam dalam entry lepas... KLIK SINI
aku ade tempah kek for celebr8 birthday Adik esok..
aku order kat Kak Dibah D'Muffins
x sabar rase nak tgk macam mane la rupenye kan...

so semalam aku ade msg akak ni..


Aku: Hye akak, confirm kan akak buat kek saya Sabtu nih?? hehe...riso plak saya..yela saya x bayar deposit dulu kan...

Kak Dibah: Konfem le Mira. Kek Choc kan..?

Aku: A'ah...kek choc.. thanx ye kak!

Kak Dibah: Ok. Akak sendiri pon x sabo nak buat. hehehe...


so itu la yang aku msg akak tu..
aku takot akak tu x buat ke ape ke kan..
ye la... aku x bayar ape deposit pon...
kite main sistem trust each other je... 
btw, aku order ni online... tp umah akak ni kat Ipoh...
so aku blk esok g amek trus je la...
can't wait!



2 LoveLoLLipop:

bvlgarigirl @ Arianna said...

hyee...

dah follow awak juga

nice blog u have

LimeLoLLipop said...

thanx arianna!!!