April 23, 2009

tapau


ari selasa si BF cuti... so die blk KL... drive alone from Melaka
macam la selama die balik dari Melaka b4 nih ade orang teman..hihi
and amek aku pegi his place...
 
pagi tadi before si BF pegi keje, he sent me back to UKM.
his mom sempat tapau me 'daging dendeng'
macam perli aku plak...

aku kan diet, so aku jarang la makan..
a day before, aku gastrik teruk...
so si BF cite kat his mom la...


sebab tu kot mak die tapaukan this lauk utk aku.. ;)
nampak menarik kan..
memang menarik pon..sedap pon sedap ok!
me makan ng nasi putih panas2... meletops noks!
terbaek la...! two thumbs up!

sayang jugak his mom kat future-in-law-la-sangat die nih...


SITUASI PAGI SEMALAM, sblm aku masuk dalam kete..

His Mom: minum susu la jangan bagi gastrik... makan taw, jangan x makan...
Me: Ok Auntie! *salam then masuk dalam kete*

si BF - buat muke x puas hati... hahahahahahah (aku gelak dalam hati)


3 LoveLoLLipop:

Fadhlah said...

daging dendeng tu ada kuah cam tu ker?stail melaka ker padang nie?hehehe

LimeLoLLipop said...

tu bkn kuah sgt pon..
minyak je lebeyh..
hikhik..
rasene ni stail melaka kot..
tah le.

Fadhlah said...

ooooo