April 5, 2009

entry khas untuk ADIK


02.04.2009 yang lepas adalah birthday adik saya... 

her name is NUR NATRAH NATALIA
dia genap 10 tahun pada tarikh tu...
she's very kind and adorable...
saya x wish die direct pon sebab time tu saya teramat/terlalu/melampau2 busy nye...
so saya mesej hp Angah.

"Happy Birthday to u
Happy birthday to u
Happy birthday to Talia
Happy birthday to u"

mesti Angah akan bagitaw Adik punye... saya malas nak msg hp adik sebab die pakai digi.. saya guna maxis.. polokek kan saya nih.. 15 sen je pon nak berkira... ye ye, kene la berkira sebab di kala itu credit hp saya pon dah nyawa2 ikan. lagi satu sebab saya malas nak msg die sbb takot hp die x on... sbb hp die mcm bengong sket kan.. mama papa bagi adik guna hp yg murah dan rosak2, ye la kan, budak kecik lagi... dalam hati saya, dulu time saya umo 10 tahun, nak pegang hp papa pon takot.. kan dulu harga hp beribu ribu.

tapi ka.. tetibe je saya dapat mesej tadi... from Adik. terkejut jugak saya... dalam mesej tu tulis ni.

"Hai along, tak wish happy birthday pun kat adik... tak pe tak pe... hadaih pon tak bagi"

betol adik yang salah eja hadiah jadi hadaih.. hehe...
sedih la kot tu kan... tu yang anta msg macam tu.. padahal saya dah bagitau mama minggu depan saya balik Ipoh, kitorang nak buat suprise party...sabar ye dik...

suprise party akan diadakan pada 11 April... tajaan Mama... saya yang arrange, mama yang bayar kan.. hihihi... papa xde kat rumah skarang.. outstation.. mungkin minggu depan balik..itu yang saya plan dengan mama je. saya dah pon tempah kek untuk Adik... sebab die minat spongebob, saya pon request kek spongebob macam kat bawah ni...



gambar ni saya cari kat google n attach time order tu.. n akak yang buat kek ni pon bersetuju utk buat... so saya pon "Hoooreeyy!"

tak sabar rasanya nak balik rumahku syurgaku...

i miss them... 

rindu mama papa adik2 bising2... 

rindu rumah...


MISS KESEMUANYA enough said

2 LoveLoLLipop:

NUke_Rude said...

mana borang saman komuter tu? haha.. nak nak!

LimeLoLLipop said...

hahaha..cheyt... tu la xnak dtg klas fotog, aku bawak je td...