April 8, 2009

Kerna Ku Sayang Kamu - Dygta

bosan2 kat bilik aku dengar2 lagu (padahal ada assignment Sejarah dan Falsafah Sains punye esei nak kene submit, bley plak aku cakap bosan kan?)...then dalam dok dengar dengar tu, tersangkut kat lagu nih.. dah lame x dengar lagu ni...i love this song very the mery much...sampai skarang pon tetap suke.. aku akan jadikan lagu ni lagu tema time wedding aku...ok2.. verangan sudah ai... ;)


Lyrics

seandainya kau ada disini denganku
mungkin ’ku tak sendiri
bayanganmu yg selalu menemaniku
hiasi malam sepiku
kuingin bersama dirimu

reff: kutak akan pernah berpaling darimu
walau kini kau jauh dariku
‘kan slalu kunanti
karena kusayang kamu

hati ini selalu memanggil namamu
dengarlah melatiku
kuberjanji hanyalah untukmu cintaku
takkan pernah ada yg lain

adakah rindu di hatimu
seperti rindu yg kurasa
sanggupkah kuterus terlena
tanpamu di sisiku
kukan selalu menantimu


p/s: i miss him... 
nota kaki: dear, cepat balik KL k... miss u much... xsanggup rase macam ni tiap tiap minggu...  tu la, dulu dah terbiasa kan sehari or dua hari sekali jumpa kan... skng?? amek ko... seminggu sekali je.. ;(

2 LoveLoLLipop:

Luth Textile said...

syok ke lagu tu??

LimeLoLLipop said...

best2... syok sgt.. terbaek ar...