April 7, 2009

weee~ suke suke!!


suke gile aku arini dapat makan Laksam...
tetibe arini aku ngidam nak makan laksam plak kan...
so kebetulan ada pasar malam dekat shell, aku pon pesan la kat si Adik Ien..
saje gegedik nak panggil Adik Ien.. hahahaha...
aku pesan kat die sebab aku kene g training netball...
so x dapat r ikot die g pasar malam... kang x g training kang kemane plak usaha aku untuk kurus ni nak berjaya kan...

tgk la gambar di bawak ni.. saje nak bagi terliur..
sebab aku pon terliur skali lagik... :(
tapi for those yang x suke makan laksam ni, abaikan entry ini ye.



banyak plak tu laksam die.. RM2.50.. sedap pon sedap.. ok ok la...
puas aku makan k... tapi skarang rase macam nak makan lagi... huhu..
sebab tengok gambar ni lagi... :(
xpela..weekend ni balik Ipoh suh mama buat la.... (tros tepon mama kejap)

Aku: Hello Ma..
Mama: Hello...
Aku: Ma, nnt orang balik mama masakkan laksam ek? td beli kat pasar malam tapi x puas makan la..
Mama: La... knape? sikit ke?
Aku: X la... banyak je.. tapi rase macam nak lagi.. 
Mama: Yela... balik Sabtu ni kan? dah beli tiket bas belum?
Aku: Belum lagi... hehehe
Mama: Naek kat mane? 
Aku: Jalan Duta kot..
Mama: Zan anta?
Aku: A'ah...
Mama: Mm... k lah.. nanti mama buat laksam tu... g beli tiket cepat! nanti habis la ape la...
Aku: Ok ma... Thanx. Bye.
Mama: Bye!

ok!! dah pesan kat mama... hihihi....cepat dan pantas kan aku bergerak.. hahaha...
bab bab makan laju jek pesan2...
ce kalo suh aku masak sendiri ke ape ke, berkejap2 aku bagi alasan... ;)
tapi last aku buat jugak ye.. cume lambat sket je..



0 LoveLoLLipop: