April 24, 2009

pizza hut


sekali lagi diet ku bertaburan tercicir kat mane2 tah..
since gov dah dapat gaji, si BF balik dari Melaka then singgah bangi semalam...
dia tanya nak makan kat mane?? Mc d nak?
asek2 McD je kan..
so i suggest pizza hut..
hahahaha...aku yg suggest ok..
rasanya dah lama x makan pizza...so go on je lah..
sekali skala diet kemana mana tah kan... ;)

BF: Yang, i nak g Danau kota la?
Me: Ok je...
BF: sapae kate nak ajak u?
Me: cilakak kau!

aku tau die hanya main2 cakap macam tu.

BF: i rase macam perlukan hiburan la..
Me: so??
BF: macam nak pegi club je..
Me: xnak la.. u simpan je duit tu ok.. i tengah exam skrang kan...

Last2, kesudahannya, pas makan pizza, dia anta aku balik UKM...
malas katanya nak ulang2 balik anta aku..
UKM - DANAU KOTA - UKM - AMPANG
x ke jaoh tu...

3 LoveLoLLipop:

Fadhlah said...

klu dah nama awek..sangup ajer..hahahaha.lelaki mmg mcm nie

LimeLoLLipop said...

hahahahaha..tu la kan.. tp since die mcm baru blk dr melaka, so consider dia penat la.

Fadhlah said...

em..bagus la klu dah pandai mula memahami lelaki..lelaki nie tgk jer mcm tak sayng...tapi dia sayang sebnarnya