April 5, 2009

kenduri kendara


arini saya tiada dibilik.... ke KL untuk menghadiri wedding kakak kepada Ja.. Kak Sue...
wedding tu kat PULAPOL nun...
theme colournya GOLD.. then sms ja die cakap kene pakai baju kebangsaan...
pompuan pandai2 la nak pakai yang sesuai.
laki pulak baju melayu or baju batik.
so saya pegi dengan si BF je la... (aduh, mati mengamuk die..nak pegi makan kenduri je pon kene pakai baju melayu macam si BF lak yang nak kawen)

tapi tadi Tqah ade call plak... cakap suh g amek Ila kat Ampang..
sebab Tqah from Damansara kan... so macam jaoh je nak ke Ampang tu.. 
memandangkan rumah si BF kat Ampang gak, sekali harung je la amik Ila...

lame jugak x jumpe kawan2 lame time skolah dulu...
yang besties ni... Te, Tqah, Ayen, Ja, Roza, Ila, n Dila...
so japgi bleh la jumpe diorang..
tapi x semua yang ada... 

Ayen x datang coz die ade final exam on Monday..

Roza pon x dapat datang sebab maybe dia busy dengan training stewardess die...

Te aku xtaw la plak... rasanya macam x datang sebab dia kat UTP nun...

tp xpe la.. at least terubat jugak rindu pada kawan2 lama.. dah lebih 8 tahun kami kawan...
gadoh baik gelak masam tarik muka tengking tu suma dah biasa dulu2..
sekarang masing2 dah besar a.k.a dewasa so xde dah macam dulu tu... hihi...


miss u frens! x sabar nak jumpe nih.. nak borak borak lagi... biar kan BF BF kita menunggu besok..hehehe... (kejam)


2 LoveLoLLipop:

maisarahmanas said...

i wish that i can join korang semua.. :(

LimeLoLLipop said...

alalala mai... ciannye... xpe2.. blk nnt join k...