April 20, 2009

magic tricolor


khamis aritu Dina msg aku tnye ade kat bilik ke x...
hello!! Dina msg pon ko nak kecoh...

hahaha..die msg bersebab...aku xknal pon Dina ni..
rupe2nye die nak anta Contact Lense yg aku beli on9..
die nih bdk kolej aku, tp 1st yr la..
tu pasal aku x knal.. aku beli CL ni plak kat blog akak die..
so free delivery tok student UKM..

yyeeehhhhuuuu~!
suke2 dapat CL baru...


ini CL from Korea... tu yg comes in bottle tu..
slalu yg Mesia punye or yg beli kat kedai2 spec, die dok dlm bekas kecik je.
nampak x dlm pix kat atas ni yg gambar last skali botol tertonggek tu...
colour die?? nampak x??
x?
ok...magic tricolor (brown)... punye la payah nak dpt dis type of colour..
aku mmg dulu pakai brown colour, last CL je saje gatal nak pakai grey
now nak pakai brown balik..hehehe....
kesian org yg melayan aku tu, penat die cari sebab kat die, CL yg aku nk tu out of stock..
;) so kalo korang nak try jalan2 or beli, meh SINI

muke happy dapat CL baru... tp aku x pakai lagi pon.. CL lame blom expired..
nanti aku dah pakai aku jaja gamar aku kat sini eh..

2 LoveLoLLipop:

ikwAn said...

ingat2 pki cntct lense dulu, sampai 1 ms tu mata ni sakit gler... mcm nak buta, serius ! so...berjaga2..

LimeLoLLipop said...

alamak! ye ke.. mmg penah jugak dgr org2 ckp cmtu...

k2..so kene btol2 jage la contact lense ni ek..
xpe2.. time keluar je pon pakai.. ;)
thanx for the nasihat..