July 14, 2009

ELLY


semalam, tiba2 dapat satu mesej dari no yang tidak dikenali...
pelik... selalu saya memang jenis yang tak brapa suka layan nombor2 tak kenal ni.

"Salam.. kak myra, Elly ni yang duduk kem tu. ingat lagi tak??"

OMG!!! serius dah lame gile terputus hubungan dengan die..
then terus mesej2 dengan die.
she told me that she got my number from Yanie...
btw, saya kenal die dulu time sekolah. time saya dan Yanie di MRSM PDRM.
Elly ni budak yang tinggal area2 situ la..
sebaya dengan Yanie (21 tahun)

kitorang kenal, then rapat, rapat dan rapat.
sneak out, lepak rumah die.. sume2 tu dilakukan pada malam2 buta.
tak dilupakan jugak naek motor tiga orang ok!!!
best ok time tu... :)
lepas skolah masing2 bawak haluan masing2. and lost contact.

tapi luckily terjumpa balik.
dan2 terus die jemput pergi kenduri dia Sabtu ni...
walla weyh... nak kawen ok..
muda lagi pon nak wat camne kan if dah jodoh.
tak salah kawen awal ni...

**dah makin cun adik akak ni... nak jadi bini orang dah pun**
gambar dicuri dari facebook Elly, yang mana baru di add semalam.


to ELLY, i wish u congratulation!!
semoga berbahgia hingga ke anak cucu.


1 LoveLoLLipop:

my LIFE,my STORY and ... said...

ayooo..hahaha..rndu kak myra..lame xjmpe =(