July 31, 2009

takde cite la weyh.... =(


takde cite yang menarik pon arini..
si BF dah balik from Melaka semalam..
arini we ollss nak g shoping mopping..
kan minggu lepas aku balik kampung, tak sempat la nak shopping mopping bagai kan..
dah tu harus la kene qada' arini since si BF pon cutii...

mmm.... after shoping (shoping la sangat), malam ni aku ade dinner date..
hahaha.. takde maknanya...
aku dah janji ngan my Lil Sis Yanie nak dinner same tonite before aku g tioman...
dah lame asek berjanji je tapi tak jugak jumpe2..
malam ni, aku akan pastikan tiada aral melintang. hehehe....


0 LoveLoLLipop: