July 23, 2009

megi cup jah!


semalam eh bukan... dua malam lepas aku tido lambat la jugak...
then kena bangun awal plak kan..
sape tak ngantok kan... dalam class pon asek dok menguap je mulut nih..
naseb tak de lalat je nak bersiar2 dalam mulut aku nih...
oleh sebab tak berapa nak cukup tido, balik je lab dalam around 5 pm tu, maen pet society kejap, then BOOM tidoo!!! bukan boom boom pow eh.
sedar tak sedar pukul 8 baru bangun... hahahaha..

yang lawak nye... bangun2 tengok jam pkul 8, terus aku tengok tingkap...
nape gelap je??? (sebab dalam otak dok pikir 8 pagi dah)
padahal 8 malam... meloncat turun katil (tipu! bangun slow2 je) amek towel g mandi siap2 sume..

siap sume lapaa la pulak...
tapi malas nak kuar cari makanan or kua makan la kan..
bole??? bole kan aje..
memula melantak keropok dapat free time lalu nak gi lab tadi...
dapat 2 bungkus tp pack yang kecik tu je... yang siap ade tulis "not for sale, for sample only." camtu la bunyik nye.
so tak berapa nak kenyang...

ape lagi.. merangkak tengok stok makanan aku la..
cari megi... hehehehe...

*megi cup kari kosong je... takde pon ayam2 ke sayur ke sosej ke*


layan megi sekali sekala pon sedap kan...
tapi dalam kepala still terbayang Arianna punye telur mata kerbau siram kicap + sos.. :(

0 LoveLoLLipop: