July 23, 2009

nak balik ke tak eh??


semalam papa ade call.... cakap nak bagi sikit duit...
lepas tu dia tanya, "tak nak balik ke?"
sebab my whole family nak balik kampung this weekend..
aku memangla takde ape2 plan pon, esok pon aku dah bley gerak balik...

taaaappppiiiii..... kan si BF gajian minggu ni...
nak shopping mopping la... huhu.. jalan2 ke, berjimba suka ria lagi...
minggu depan nak g tioman, so ade la barang2 keperluan yang kitorang nak kene beli gak.
ko gile aku takde disisi die?? mau die kluar dengan orang laen kang...
hahaha..memang la die akan keluar dengan orang kan... but I trust him..
tapi nak kuar same2 gak!!!

mmm...papa plak ajak balik kampung... nak berubat cara kampung for adek aku yang sakit jantung tu jugak skali.

memang la aku pon dah lame tak balek kampung...

tapi nak kene balik skarang ke??? :(


2 LoveLoLLipop:

n_nana said...

blik jer...
family comes first kan???
hehehe.tpi,kptusan ttp di tgn anda...

LimeLoLLipop said...

hehehe..thanx nana!!!

itula yg dlm otak aku skg nih.