July 9, 2009

watak ku dalam Nur Kasih?


korang ade tengok tak cite Nur Kasih kat Tv3 tu setiap ari jumaat pukul 9.00 malam??
ok la best jugak cite nih.. tp pelakon pompuan die aku tak kenal sangat la kan..
boleh pulak kat facebook ada kuiz pasal cite nih..
so ai pon jawab la kan nak menghilangkan bosan..


tup tup result die...




aku dapat watak Katrina, die ni baru bape kali je kuar. blom banyak lagi scene die.
tp frankly speaking, saya tidak lah secantik dah sehot die.
badan die gebu ok. me loike! tapi jangan plak korang pikir aku ni Lesbo.
i'm not that type of lady ok. saya masih lurus. hehe.

kalo korang tak pernah tgk cite ni and rase nak tgk, g la website tv3 and tengok kat catch up tv tu.
cite ni best jugak la. die pasal percintaan and ada unsur2 agama sket.
sesuai untuk sesiapa yang stil mencari hala tuju hidup. :)


0 LoveLoLLipop: