July 22, 2009

Mystery Stories Island of Hope


itu name game yang aku dok layan weekend lepas.
even aku melepak dgn si BF, malam2 aku sempat gak maen game ni sampai ke pagi.
2 ari je terus abes aku men all stages.
hahaha.. power x?
aku nih memang gila game sket...
kalo maen tu, jangan harap la nak kaco kan..


*ni first stage*

memula senang, lame2 susah nak mencari mende2 tu sume..
ni game cari2 barang tersembunyi camtu..
simple + enjoy!


2 LoveLoLLipop:

Fadhlah said...

nanti lama2..muka pon jadi game jugak...hehehehe

LimeLoLLipop said...

hahaha..tu la kan... kang macam2 game melekat kat muka nih..