July 20, 2009

necklace cinta


ade tak sape2 perasan yang aku dah pakai rantai emas sekarang ni??
anyone? ade??

mmm...sebenarnye ni kisah lame..
baru rase nak cerita kat sini... sebelum ni pun ade gak rase nak cite, tp tah la...tak terkeluar plak kan...


simple, but nice. necklace cinta kami.


necklace ni si BF yang bagi kat aku early bulan Mei lepas...
bulan birthday dia, tapi aku yang dapat hadiah kan?? mak sukaaaa nox...
FYI, ini first time dalam idup aku ade orang lelaki bagi aku rantai... to be exact, rantai emas...
tapi yang ni ade campur ngan emas putih sket...
and this is not zhulian... sebab aku siap tengok surat die beli, resit sume bagai...
confirm emas kalo gadai aku dapat duit. hahahahaha...

terharu! i lap u la BF!


3 LoveLoLLipop: