July 30, 2009

gagagagaga...haru!


tau tak kenapa tajuk entry tu macam tu???
sebab nya itu adalah dalam versi bersin...
aku tengah asek dok bersin2 skrang ni... plus selsema..
macam mane nak g tioman nih... *alamak! terlepas cakap pulak*
yes u ollss... aku pegi holiday dis weekend kat tioman nun...
pegi Jumaat, Isnin baru balik... so entry baru pon akan kurang la sket kot nanti..
kalo aku set autopublish pon, mebi sikit je kot...

ok lari tajuk... ke lari topik??
ape2 la labuuu...
aku sebenarnya nak tulis gaharu.. ye! kayu gaharu..
korang tau tak?? aku tak berapa tau sebenarnye... hehe...


this pic was taken time kat jeti kat Tasik Banding time aku balik kmpung aritu...
orang yang jual ikan tu pon buat bisnes minyak wangi ni kot..
owwwhhhh...rupe2nye kayu gaharu ni bleh wat minyak wangi ek..
mak baru tau noks!!


0 LoveLoLLipop: