July 28, 2009

otw balik kampung



harus la mule2 muke tuan punya blog kan... mak suke je camni nox..
mmm... kan aritu aku dah cakap kan nak away menghilangkan diri balik kampung..
memang aku balik kampung pon...
khamis malam jumaat aku dah sampai Ipoh...
Jumaat pagi around 11am camtu dah bertolak nak balik kampung..
balik mane?? tempat yang dituju adalah kampung papa...
kat Kelantan.. jaoh kan... sebab tu la kami lama tak balik. sebab jauh.. :)
alasan haruslah mantap okayyy...
motif utama balik sebab nak visit nenek and atok n auntie2 family yang ada kat sana.
tujuan kedua....
nak makan buah2an!!!

before gerak tu papa cakap papa dah tukar and cek2 tayar sume...
tapi otw tu masa kat highway, papa rasa tak sedap drive..
so we all brenti la kat kuala kangsar..
papa buat apa dengan kereta tu aku adalah tak amek tau ok..
keje ai dok duduk saja buang masa mengeluh panas panas...



"mama, orang nak amek gambar ni.. saje je kan tak nak pandang sebab nak suh orang amek banyak kali sampai perfect."


ok..skrang better.. my hot mummy! + adik. i love both.


2 LoveLoLLipop:

Fadhlah said...

buah mmg tengah murah kat kelantan tuu....durian sebijik seringgit jerk

LimeLoLLipop said...

haaa...tau xpe...
dah ade dusun lagi la heaven kan.. xpayah susa2 nak beli kan...:)