January 12, 2010

Bubye Singapore...


ok sambung sikit cite semalam tu, lepas dari Merlion Park tu, we olssz pon mencari la tempat uuntuk lunch. kan agak susah sikit untuk cari halal food court di Singapore ni.. so uncle Suzie ni pon bawak we olss ke satu mall ni tak tau name ape tah untuk lunch.

after lunch, kami buat sikit quick shopping rembat mane yang patut. kate Y.E.S kan... mmg kalo nak compare, branded items kat sane murah la sikit compare dengan Mesia. tapi bukan sume ok. macam Guess, MNG murah.. arrgghhh!! aku dah geram dengan satu handbag Guess kat sane, tapi naseb baek aku tukar duit Spore sikit je, kalo tak, mau aku dah beli. balik Mesia makan pasir hari2. hhahaha...

then balik umah uncle Suzie pon dah petang.


lepak2 jap, bagi Caca mandi, rest2 kejap, thne baru we olss gerak balik Mesia. macam la jaoh sangat kan asik nak gune perkataan Mesia je.. sebut KL sudey kan.. hahahaha


before balik apa lagi, sempat la berposing sana sini kan... memang tak kan leh berpisah la kami2 ni dengan flash camera.


FYI, umah uncle Suzie ni betol2 depan je dengan Orientus Resort yang we olss tido tu. so tu pasal la senang je kan.. :)

After selesai sume, terus chow balik KL. masing2 esok sume keje, nak tak nak terpaksa balik.

BUBYE SINGAPORE!!!

takde dah nyinggah JB ke mana2 dah.. bertolah dari JB pon pukul 9 malam camtu. sampai KL dekat kul 1 gak ar... amek late dinner, then terus booommmm! TIDO.

0 LoveLoLLipop: