January 6, 2010

Orientus Resort Singapore


it takes about 2 to 3 hours nak sampai JB. semuanya tak sabar nak jejak Singapore kata, terus takde berenti2 singgah mana dah. tapi ada singgah satu tempat je la which is money changer. orang len sume dah tukar duit, aku je belum. then after that terus berdesup masuk Singapore!


jem kat Kastam tu tak hingat kan... jem pon jem la kami reda dengan tak tau langsung apa2 ni, main masuk je redah terus... tapi dah tau la jugak kena bawak pasport n pototstat geran kete kan...

sampai sane kami agak sesat la nak cari tempat ni nak tunggu uncle Suzie datang amek n bawak kami ke hotel. Uncle Suzie ni steward kat sane, so kawan2 die sume steward ah.. tapi bukan stock2 steward yang muda2..agak berumur la jugak diorang. so aku yg single ketika itu agak melepas. hahaha....time tu je single. skang berpunya.


elok sampai je hotel ha amik ko... masing2 dok gila camera jadi camwhore segala mak nenek ada. termasuk la budak kecik Caca tu pon asek nak bergambar je... kami stay di Oreintus Resort. cantik gak la tempat die...bape star eh?? idak le pulak aku tau.. janji ade katil.

kami sewa satu bilik je.. tapi ada 2 katil queen.. yg si lelaki 2 orang tu tido umah uncle Suzie je. JIMAT!


after this kami hanya berehat2 dibilik and makan McD yang dah ditapau... penat dok dalam kete je... then kul 6 camtu baru we ollss kuar.. ke mana?? tungguuuu....

1 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Best!! gi jalan-jalan