January 5, 2010

meeting moi auntie in RUSH!!


hye... aku bersiaran langsung dari ofis ni... so itu pasal la gambar takde border.. and jadinye pun kurang cantik lah kan... tapi takpela kot, asal ade entry ye dok?

this is my auntie which aku pernah mention dulu dlm entry rasa kot if im not mistaken yang muda lagi dari aku. auntie muda, anak sedara tua?? hahaha...tapi takde la beza mana pun just 2 taun je beza.

she's here in KL last two weeks. haa...amek ko baru arini keluar cerita ni.. tu tak keluar cite aku g sgpore last 3 weeks tu.. hahaha...sume nye delayed dah kan...

she's here sebab teman BF die g dinner ofis BF die la.. tapi die tak ikot g dinner tu pon. so, petang before BF die g dinner tu, aku yang baru balik kenduri pi kidnap die.. around 7 jugak la baru we all ketemu.


what a quick meet. kami pi makan, jalan2 quick shopping at Sg Wang and Pavillion. lepas tu baru si BF nye dah abes dinner and i drop her at Ampang Park. then me blah for a movie.

sungguh pantas dan laju kot semua benda kami buat ni. time die datang ni la nak shopping, time tu la lapaq nak makan, time tu jugak my si BF kalut ajak tengok wayang. sume in rush!

0 LoveLoLLipop: