January 28, 2010

dating kat JPJ sengsorang...


apa punya tajuk la...kate dating, tapi sengsorang plak kan.. ape kess... hahahaha... sebenarnye ari Isnin lepas yang takde update tu, sebab aku halfday. nak g JPJ menyetelkan beberapa perkara.

sampai2 je ramai orang uolss... sedih ai sekejap tau.

bajet nak balik umah tido lepak2 makan segala la..sebab time tu aku tak lunch pon lagi. so kelaparan yang ada kalo aku tangguh2 bole membawa marah ok... hahaha.



ni ah nombor yang aku dapat tu... 677. tp time aku amek nombor ni, orang tu cakap "adik kena tunggu 120 lagi dik"

aku macam "apa??? ramainye..."


tapi kugagahkan jugak menunggu... seb baek cepat ok.. aku tunggu dari 1.45pm, before 3 pm aku dah sampai umah dah. kirenye tak sampai sejam la as my condo dekat je alahai seciput je nak jalan pn sampai.dekat sesangat ha...

bosan2 tunggu ade mamat 2 ekor kat atas ni datang duduk depan aku... muke hensem dah. gaya pon ok. tapi die punya bau dibawa angin melintas depan aku tu yang tak leh tahan. no offense ok. memang betol.

cancel nak mengorat! hahaha...die nak ke kat aku masalahnye kalo aku ngorat pon kan...

1 LoveLoLLipop:

cik ian@aH Lian~ said...

hampeh kalo badan berbau!
rijek ler...kan?