January 11, 2010

Merlion Park / One Fullerton


warning!!! entry ini dipenuhi dengan gambar2 saje... tak berapa ade idea nak tulis panjang2, kite layan gambar je ok...



ni uncle Suzie yg tolong snap kan...


girls in action!





/
/
/
/
/
yang bawah ni pulak sesi beramah mesra dengan Singa tu ok..





dahaga muntah Merlion tu rupanya kawan2 aku ni...

Mr. Topet


oh dah penat kat sini. tambahan dengan matahri dah start terik, before aku yg itam ni lagi itam (no offense), baek kite chow...



bubye One Fullerton & Merlion Park.



0 LoveLoLLipop: