January 15, 2010

tali kipas or ape2 je la...


cite die macam ni... my car skarang macam rosak tau. i mean bukan la rosak takleh jalan ke hape.. just bila bukak air-cond, dia ada bunyi macam nyaring2 camtu. kalo orang cepat ngilu bole sakit oo... tapi air-cond still sejuk mejuk je..

then aku call papa tanya nak kene g workshop ke hape ke kan... then papa cakap tak payah, boleh ketatkan sendiri la ape la.. and die suh si BF yang buatkan..

then bile si BF ade aku suh la die wat kan...cite ape sume yang papa cakap kan...then die banyak ooooo je...tapi sbnarnye die pon tak tau..
then one time ni kitorang naek kete, tapi kete tu still tak elok lagi la part air-cond tu.


BF: cube on air-cond

me: ish..nnt bunyi2 la...


si BF dengan sendiri nye on kan air-cond. then terdengar la bunyi2 menyakitkan telinga tu...


me: haaaa...kan dah bunyi2... tutup ah...

BF: oh...i tau ni sebab ape... ade hamster dok main2 kat citu kot...

me: HAHAHAHAHAHAHA!!!! bongoks!

can u imagine hamster main kat tempat die dok lari2 yang bulat tu... bunyi die lebih kurang same la cume yg kete ni kuat lagi ar... reason sengal macam tu la...

0 LoveLoLLipop: